Fuck Jyllands-Posten! Fuck Learning Lab!

En udvikling, som jeg finder faretruende …

Jyllands-Posten lancerer på mandag JP2, en elektronisk avis med “en ny og banebrydende teknologi”. Ovre på Comon fortæller Microsofts Bo Drejer, med et lidt andet ordvalg, at lortet kun virker i et Microsoftmiljø (kræver .Net 3).

Learning Lab har udviklet Netpilot, en søgeassistent (toolbar) til skoleelever. Lortet virker også kun i et Microsoft-miljø.

Nu kan en privatejet avis selvfølgelig selv bestemme hvilke kunder de vil gå efter, men at der går offentlige penge til at lave proprietære løsninger, finder jeg skammeligt og uacceptabelt. Fuck jer, Learning Lab, og fuck jer i Bibliotekstyrelsen, der har betalt for projektet.

Lorteland.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *