Medlemsmøde: AEA og det internationale arbejde

Efter en periode med lav aktivitet i foreningen er vi nu igen klar til at invitere til arrangementer i Association of Enterprise Architects Danmark.

 AEA Danmark er en del af et international netværk og denne vinkel er emnet for vores første møde i det nye år. På mødet vil Steve Nunn, CEO for AEA, præsentere AEAs internationale aktiviteter og bestyrelsen for AEA Danmark vil præsentere det danske arbejde. Vi er meget interesserede i at se både nye og kendte ansigter til en diskussion om hvilke aktiviteter medlemmerne gerne vil deltage i frem over og hvordan vi kan styrke netværket.
Tilmeld dig her. Vi glæder os til at se jer.

Tidspunkt: 6. februar kl. 17-19.

Sted: Accenture på Arne Jacobsens Allé 15 i Ørestaden

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *