Roser til skyerne

Som specialevejleder på ITU og CBS opmuntrer jeg alle mine studerende til at blogge og på andre måder publicere sig – det er en god øvelse i skrivning, og det åbner mange døre overfor, for eksempel, kommende arbejdsgivere.

To af mine studerende, Anders Kann og Martin Albertsen har skrevet en rigtigt god artikel om cloud computing, Infrastrukturen flytter op i skyen, i det seneste nummer af Prosa Bladet. Jeg vil også fremhæve Anders og Martins glimrende artikelserie om Amazon Web Services.

Cloud computing og utility computing er der også andre, som arbejder med. I sin nye blog DenseCloud for sit nystartede speciale har Adrian Sobotta lagt ud med et par interessante indlæg om cloud computing.

Et af de andre populære områder, som mine studerende arbejder med, er IT-governance. Claus Borum Poulsen og Maria Baun Lauridsen har lagt deres færdige speciale, IT-governance i et strategisk forandringsledelses- og modenhedsperspektiv, på nettet. Jeg må ikke udtale mig om specialet før efter den 4. september, hvor forsvaret finder sted. Men jeg må vel gerne påpege, at både Claus og Maria nu søger arbejde indenfor it-styringsområdet, og at de begge har min klare anbefaling.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *