CBS-sommerskole

CBS Sommerskole er en uges forskningsbaseret efteruddannelse på et højt fagligt niveau indenfor en bred vifte af fagområder. Sammen med professor, institutleder Mogens Kühn Pedersen står jeg for kurset Globaliseringens nye udfordringer til IT-ledelsen og værktøjer til at imødegå dem, som afholdes 11.-15. august (uge 33).

Læs mere om dette og de 32 andre udbudte kurser i programmet. Formålet med vores kursus:

Kurset giver lejlighed til at opstille de aktuelle problematikker for IT-ledelsen i virksomheder og organisationer og stiller en række værktøjer til rådighed for at sikre kobling mellem forretning og IT. Kurset tilbyder at indføre dig i den nyeste viden om IT-arkitekturer og udvalgte komponenter på et ledelsesorienteret/strategisk niveau samt at træne dig i anvendelse af relevante værktøjer for at opnå indsigt i og forståelse af forskellige arkitekturmodellers brugbarhed. 

Deltagerforudsætninger er erfaring med og interesse for ledelse af IT-ressourcer, hvad enten det er i private eller offentlige virksomheder og organisationer. Interesserede virksomheder skal være velkomne til at sende hold, for eksempel ville det være relevant for både CIOer, chefarkitekter, og programledere at deltage.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *