Ingen tidshorisont

TDC, suk.

Jeg føler med dig, Bo. På den anden side har du måske udsigt at til være lige så uheldig som mig og mange andre.

Selvom vi nu er godt inde i august, så er der stadig force majeure hos TDC efter sommerenstormen sidst i juni. Jeg var en af dem der “vandt” oversvømmelseslotteriet, og havde vand i kælderen (og kontoret). Værst gik det dog udover kobberkablerne udenfor, som tilsyneladende havde omdannet sig til en slags vredt barometer, der sagde: når det regner og er surt udevejr, så slukker vi for net og telefon. Og vi ved jo hvordan juli var vejrmæssigt, så jeg var uden net og telefon det meste af tiden.

Den 18. juli skrev jeg så en klage til TDC, hvor jeg forklarede at min virksomhed lider under dette, og at jeg stod uforstående overfor den totale mangel på nogen form for kommunikation om tingenes tilstand..

Den 19. juli
skrev Klagekoordinator Max fra TDC så til mig:

Kære John Gøtze

Tak for din henvendelse. Vi har nu undersøgt forholdene i forbindelse med din klage.

Jeg har forståelse for, at det ikke er rart at mangle sin
internetforbindelse, men i visse situationer kan det være nødvendigt at
indføre force majeure, og derfor kan jeg ikke fortælle dig, hvornår din
linje bliver fejlrettet. Vi gør det så hurtigt, vi kan.

Med det ekstreme vejr vi har haft her på det sidste, har det været
nødvendigt at indføre force majeure, da mange kabler har taget skade af
den megen regn. Som det er i øjeblikket, får vores kunder først besked
om dette, når de fejlmelder til os. Man har vel heller ikke brug for at
vide det, før man bliver fejlramt alligevel, men det kan da godt være,
at vi skal overveje at komme med nogle mere officielle udmeldinger, så
snart det sker i fremtiden.

Jeg takker for den tid, du har brugt på din henvendelse, og håber din forbindelse snart kommer til at køre stabilt igen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Venlig hilsen

Max Andersen
Klagekoordinator
Koncern Klageservice,
TDC Services A/S

Jeg har siden ringet utallige gange og forhørt mig om der snart sker noget, men får altid samme svar: Ingen tidshorisont.

Mit Bredbånd Pro er stadig meget ustabilt, og har det med slet ikke at virke i lange, kritiske peioder på over en time ad gangen. Og mest irriterende af alt er det hamrende ustabilt, og kan gå ned fem minutter ad gangen. Det er absolut og udiskutablelt ikke godt nok!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *